A számítógépek és azok tartozékainak kiskereskedelmétől a vállalaton belüli számítógépes hálózatok kiépítéséig teljes körű szolgáltatásrendszerrel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Nálunk az ügyfél egy helyen tudja elintézni az informatikai komponensek beszerzését és üzemeltetését, a domain-név igénylést és fenntartást, a számítógép-konfigurációk összeállítását, a weboldal tervezését ill. annak karbantartását is. Komplex szolgáltatásrendszerünkkel megkíméljük Önt attól a nagyon gyakori és kellemetlen szituációtól, amikor az informatikai rendszer egyes szegmenseit működtető különböző szolgáltatók egy felmerülő gond vagy hiba kapcsán egymást okolva, egymásra mutogatva akadályozzák cégük gördülékeny és hatékony működését.

Cégek, vállalkozások számára rövid határidővel vállaljuk informatikai eszközök( igény szerinti komplett pc, legyen szó irodai netezős számítógépről vagy gamer pc-ről, szerverek, switchek, akár komplett szerverterem komponensei, illetve minden egyéb informatikai eszközök) beszerzését. Igény szerinti komplett pc, legyen szó irodai netezős számítógépről vag gamer pc-ről, szerverek, switchek, akár komplett szerverterem komponensei, illetve minden egyéb informatikai eszközök beszerzését.

Magyarország legnagyobb számítástechnikai nagykereskedéseivel állunk közvetlen viszonteladói kapcsolatban. Szakembereink segítenek az Önök igényeinek, elvárásainak leginkább megfelelő számítástechnikai eszközök kiválasztásában és azok beszerzésében. Felkérés esetén, a kiválasztott informatikai eszközökről az Önök részére árajánlatot nyújtunk be. Egyeztetést követően vállaljuk az eszközök beszerzését, beüzemelését, igény esetén az informatikai rendszer működtetését is. Külön megegyezés alapján, helyszíni garanciát biztosítunk az általunk leszállított informatikai eszközökre,így eszközhiba esetén levesszük az Önök válláról a szervizeléssel járó terheket.