A nyílt forrású Zimbra Collaboration Server egy Exchange-kompatibilis e-mail és kollaborációs platform fejlett webes klienssel és mobiltelefonos szinkronizáció lehetőségével, amelyhez egy telepíthető desktop kliens is tartozik. Magyarországon már több nagyobb vállalat is a Zimbra Collaboration Servert választotta levelezőrendszerének kiszolgálására.

Vállaljuk ennek a professzionális rendszernek az integrációját.

Honlapja: www.zimbra.com

Miért éppen a Zimbra?

Zimbra Collaboration egy nyílt forráskódú üzenetküldő és csoportmunka megoldás. Megbízhatóságát az tükrözi, hogy 100 millió végfelhasználó, mintegy 140 országból, több mint 5000 nagyvállalatnál, valamint állami szektorban is használják. Zimbra magában foglalja a teljes e-mail, címjegyzék, naptár, fájlmegosztó és feladatkezelő rendszert. Ezek elérhetőek a Zimbra webes kliensén, MS Outlook, Mozilla Thunderbird és más szabványokon alapuló e-mail kliensel, továbbá a mobil eszközök is széleskörben támogatottak.

Hogyan segíthet Önnek a Zimbra?

  • Kapcsolja össze dolgozóit egy okosabb postafiókban, amely magában foglalja az e-mail, feladatok kezelését, címjegyzék, naptár, fájlok és a vállalati alkalmazások központi elérhetőségét.
  • Kapcsolódjon bárhonnan okostelefonjáról, legyen az iOS, Android, BlackBerry vagy Windows Phone. Így biztos, hogy nem marad le semmilyen fontos dologról.
  • Zimbra Desktop alkalmazással akár offline is hozzáférhet leveleihez. Elérhető, Windows, Linux és Mac rendszereken.
  • Költséghatékony és megbízható: Egy Exchange szerver töredék költsége. Egyszerű karbantartani.
  • Magyar nyelvű

Könnyen kezelhető webes felület