Proxmox Virtual Environment egy teljes nyílt forráskódú szerver virtualizációs platform, KVM és OpenVZ alapokon. Az intuitív webes felületet úgy tervezték, hogy segítsen ésszerűsíteni a meglévő erőforrások kihasználtságát ezáltal csökkenti a hardver költségeket valamint az adminisztrációjában időt.

Ennek a varázslatos megoldásnak az integrációjában, üzemeltetésében lehet segítségükre cégünk.

Honlapja: www.proxmox.com

Miért a Proxmox?

  • A szabad szoftver így a tízes évek közepe felé haladva a alaposan megváltoztatta jelentését a vállalati IT-ben. Ma már egy-egy új szabad szoftveres projekt (a Linux is) a vállalati szereplők összefogásának terméke, célja létrehozni egy olyan “legnagyobb közös osztót”, amelyet egyik szereplő-hozzájáruló sem sajátíthat ki (ezt garantálja a licenc), viszont az összedobott erőforrások révén könnyebben, gyorsabban készül el a közös szoftver.
  • KVM, Konténerek és HAA két virtualizációs technológia kombinálása egy platforma alá biztosítja a legnagyobb rugalmasságot egy virtuális környezetben. Használjon teljes virtualizációt Windows és Linux rendszerekhez emellett futtasson linux alkalmazásokat konténerekben.
  • Live Migration Helyezze át működő virtuális gépeit és konténereit egyik fizikai szerverről a másikra leállás nélkül.
  • Könnyen kezelhető és intuitív felület

Melyik virtualizációs megoldás elégíti ki az ön igényét?

Nagyobb vállalatok is folyamatosan váltanak nyílt forráskódú megoldásokra a virtualizációs környezetükben. Ezzel biztosítva a teljes hozzáférhetőséget, költségek csökkentését, a magas rendelkezésreállást és biztonságot. Legyen szó akár VmWare, HiperV vagy Citrix migrációról megkapja a fizikai, virtuális és a cross-platform lehetőségek teljes tárházát azért, hogy ezáltal is megfeleljen az ön vállalati igényeinek és csökkentse annak költségeit.