Cégünkről

Egy jó cég olajozottan működik. Ez nem csupán azt jelenti, hogy figyelemmel kíséri ügyfeleit és azok kéréseit, gondoskodik a munkavállalóiról, hanem azt is, hogy kiválóan működő informatikai infrastruktúrával rendelkezik, hiszen az utóbbi nélkül egyetlen területen sem tudna teljesíteni.

A Return On Investment Company (ROICO) abba segít, hogy az Ön vállalkozásához szükséges informatikai infrastruktúra mindig kifogástalanul tudja kiszolgálni az Ön illetve ezen keresztül ügyfelei igényeit. Levesszük Önről a terhet és átvállaljuk az IT minden feladatát, problémáját, hogy Ön valóban a cég ügyeivel tudjon foglalkozni.

Szakembereink vállalják újonnan induló cégek – az egyedi igények felmérése után történő – rendszerépítését hardver és szoftver szinten egyaránt vagy egy már szakmailag jól működő vállalkozás informatikai infrastruktúrájának optimalizálását.

A Roico szakemberei segítenek, hogy cége informatikai rendszere folyamatosan és fennakadásmentesen működjön és ezáltal tökéletesen ki tudja szolgálni vállalkozását.

Uszov Márk
Uszov MárkCTO

Roico Net Kft

Cím: 2142 Nagytarcsa, Kossuth Lajos utca 10.
Adószám: 25099423-2-13
EU VAT: HU25099423
Cégjegyzékszám:13-09-203302
Telefon: +36/20/484-4393
E-mail: info(a)roico.net